Goederentransport wereldwijd Alfons Freriks Logistics

Wereldwijd transport bij Alfons Freriks Logistics

Bij Alfons Freriks Logistics is uw zending wereldwijd in goede handen. Wij monitoren uw zending gedurende het hele transport, informeren u en schakelen indien dat nodig is.

Alles is mogelijk, we verkopen in principe geen nee! Alfons Freriks Logistics ontzorgen u in uw logistieke proces en zorgen voor een positieve bijdrage aan uw resultaat, zowel financieel als in klanttevredenheid! En nu ook Value Added Logistics!

Dynamisch in denken, innovatief in ondernemen!

NEWS FLASH

Alfons Freriks Logistics - wat wij wereldwijd doen!

Douane faciliteiten
We beschikken ook over douane faciliteiten voor het opmaken van documenten hebben we een rechtstreekse verbinding met de Douane.

Op- en overslag en repack
Uw goederen in Nederland opgeslagen, gerepacked en weer uitgeleverd, ook deze dienst kunnen wij u bieden vanuit onze centrale locatie te Tilburg.

Intercontinentaal vervoer
We begeleiden uw goederen wereldwijd van of naar China, Australië, Amerika, Indonesië, India….u vraagt en wij regelen uw totale logistiek.

Weggoederenvervoer Europa
Wij brengen uw goederen door heel Europa en ver daar buiten. Van kist, doos of pakket tot complete trailers of containers, wij zijn van alle markten thuis. We leiden uw logistiek in goede banen.

Wereldwijd 329 kantoren in 94 landen

Vanuit onze kantoren van Alfons Freriks Logistics in Veenwouden (wegtransport Europa) en Rotterdam (deep sea containertransport) zorgen we voor een perfecte dienstverlening naar uw bedrijf. Met dagelijkse diensten en een uitstekende samenwerking met vakbekwame agenten ALL AROUND THE WORLD staan wij garant voor een perfecte service, transport op maat en concurrerende tarieven.
De vestiging Rotterdam is onderdeel van de MarcoPoloLine Group. De MPL Group bestaat uit een wereldwijd exclusief netwerk (ca. 94 landen, 329 kantoren) van agenten en stuurt vanuit Rotterdam tal van diensten aan.

Onderscheidend en deskundig in wereldwijde slimme logistieke concepten!

Maatwerk en afspraak is afspraak!

Alfons Freriks Logistics is een gezonde en professionele organisatie met een groot gevoel voor dienstverlening. We willen net even iets meer doen dan er van ons wordt verwacht en bovendien willen we het elke keer net weer even iets beter doen. Met een zeer ervaren, ambitieus en deskundig team zijn we flexibel en leveren we maatwerk. We zijn oprecht geïnteresseerd in onze klanten en hechten veel waarde aan een intensieve samenwerking op basis van continuïteit. Afspraak is afspraak is bij Alfons Freriks Logistics een belangrijk principe. Bij ons is uw transport gewaarborgd; snelheid, efficiency en betrouwbaarheid zijn daarbij kernbegrippen!

MPL Newsletter
De Alfons Freriks Logistics App
Alfons Freriks App

Downloaden door op de afbeelding te klikken!

AFL App keeps you up to date and is also very convenient to reach us quickly.


Alfons Freriks steunt de Hartstichting
ISO 9001:2008

Alfons Freriks Logistics is
ISO 9001:2008 certified and distinguishes itself in smart logistic concepts.

In short a world-class partner.